Thursday, March 31, 2011

DI PANTAI SERKAM

30.3.2011(rabu)
aku,acik,mel,anje n abg naim g ke pantai serkam . .
padahal g sna sje2 jek. .
aku pantang tgk air ada jek aku nk main air t. . 
p syg pic abg naim xad sbb tah lor(bingung)
=)


merenung masa depan kami yg cerah


gaya yg sngt comel


BEST FRIEND 4EVER N EVER

NAIM,AYIEN,FARHAN,AINI,MIERA

?MAFAN!

LOVE U ALL


Thursday, March 24, 2011

nak dia sihat macam dulu. . .


aku baru dapat tahu dy ada sakit. . 
sikit pun dy xnk bgth aku. .
np susah sngt dy nk bgth aku? ?
dy selalu ad waktu aku perlukan kwn. .
cmne akn datang? ?
adakah dy akn ad waktu aku perlukan dy? ?
Ya Allah kalau betul dy sakit ko tlong sembuhkan dy n jauhkan dy dari penyakit 2. . 
aku xnk tgk orng yg sygkan dy sedih termasuk aku sendri. .
jgn pernah untuk mengelak dari jmp doc. . 
ramai orng yg syg awk. .
tlng jgn pk dri orng laen pk dri awk yg sedang sakit 2. .
awk leh tpu orng laen p awk xleh tpu sy. .
=(

Monday, March 21, 2011

sorry morry !!!


muhammad fadhli b. kharudin..
sorry sebab apa yang dah jadi semalam..
sayang takut hilang b..
terlalu2 takut sampaikan orang nangis sebab dy..
sorry sangat2 tiba sayang tchng dengan b..


 muhammad fadhli b. kharudin
sayang rindu sangt2 kt b..
syg risau gler tgk b sakit..
jgn penah tinggalkan syg k..
syg takut hilang b..


muhammad fadhli b. kharudin
i need you in my life..
i love you soo much..
i miss you damn much..
plish dont leave me..
=)

sakit nye !!!!!


sakitnye kepala aku !!

nape semua jadi macam ny?? 

adakah sakit aku makin parah??

tidak !!!!!!!!!!!

Saturday, March 19, 2011

gunung ledang !!!!


19.3.2011 pada pukul 10.30 a.m

aku dengan budak2 rumah n budak2 poly yang laen g sagil. .syok gler !! thnx pada kak dayah,abg mie,abg pul2,abg fahmy,abg fizi,abg batimi bwk iteorng pegi sagil. .dah lme sngt nk g cna. .thnx k korng . . mmg syok gler time 2. .


11.53 a.m.
kitaorang sume smpi kt sagil. . .thnx kt abg fahmy n abg fizi . . mmg syok nek gn korng. .jgn risau lor abg  fizi kitaorng xkn amik aty gn kata2 anda sbb kami tahu anda suka bergurau. . .kami xkisah. . suka gler dalam kete dapat gaduh gn korng !! hahaha . . sampai2 jek aku lupa dompet aku gan mbr2 laen kt bonet, gan sopan nye aku ckp kt abg fizi "abg tlong byrkan dlu,kejap lagi kitaorng byr kt abg alik. ."malu gler time 2. . p xpe malu kjp jek. .sampi2 jek aku gn yg laen trus angkt beg n gerak naek paling atas sekly. .


disebabkan tangga ny lor jantung aku n kaki aku cm nk tercabut. .aku ingt xlor tinggi ane p tol lor ckp b aku mmg tinggi n smpi jek ats tercungap2 aku. .p xpe. . yg penting air nye deras n syok gler !!

syoknyer !!! aku tgk air dia pn aku xsbr. . aku lor orng yg first masuk dlm air dlu. . n disebabkan terlampau gelojoh aku tersepak batu. .shittt sakit bai !!! p xpe. . aku xheran pn 2 sume. . yg aku pikir time 2 nk mandy puas2 n enjoy !!! mmg syok gler !! arghhhh xterkata n aku hnya dapat menjerit cm ny arrggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!


 angah,uda,acik n adik(aku). .along time ny alik jb. .kalu lor along ad mmg syok n ckup adik beradik sy. .p dik tahu along alik jb sbb ad hal. .along jgn risau kitaorng dh belikan along oleh2. .n gud news for along dik dh tahu jln nk g sagil. .t kita g adik beradik k. .time 2 kita snap pic puas2 k. . p kn along along nk mandy kt ats ke bwh?? kalu nk andy kt ats kne manapk tw. . nek tngga yg cm nk menjunam 2. .sumpah mmg pnt sngt2, ,t dh smpi ats along msti tercungap2 tw. .

ny gan my twin. .time ny kitaorng lepak kt air yg deras. .disbbkn terlampau deras aku gn twin aku larikan dry lpk kt batu ny. .alang2 dorng gah pgng fon aku,aku suruh dorng snap kn pic kitaorng. . mmg syok gler. . thnx my twin ajr dik berenang walaupun payah nk phm n lakukan . . p akhirnya sy berjaya selam kan dry tnpa gerakkn kaki. .xpsl2 kne mara. .cmne nk bergerak kalu xgerakkn kaki. .hahaha. . .jgn mara k acik syg. .hahahaha . . .bila nk alik aku pnye kasut leh putus plk. .ishk2. . geramnye. . .dh jln nk trun bawah bnyk batu. .sakit gler kaki aku. .smpi merah2. .selamat x tersepak o tersadung batu. .eee. . .ngerinye. . selamat lor acik nmpk ad selipar kt kedai 2. .tnpa berpikir pnjng aku pn beli lor. . mickey mouse wrna pink. .hahaha. . .funny sngt !!! pe2 pn mmg menarik gler !!


kitaorng tinggalkan ledang dengan hati yg gembira. .hujan pun makin lebat time 2. .mmg aku xnk lupakn pe yg berlaku pada hari ini. .thnx soo much k korng !!! love u all more n more. . . .  !!!!! insya Allah laen kaly kita g lg. .p kaly ny kita g kne tol2 prepare k. . . =)

Friday, March 18, 2011

F.R.I.E.N.D


KAWAN 
APA ITU KAWAN?
bg aku kawan adalah seseorang yang kita percaya untuk kita lps kan sesuatu masalah yang kita xblh pendam sorang2. .aku beruntung still ada kawan yang phm aku. .dlu time sek aku terlalu rapat gn fana,ekin,wawa,kamikan,myra,apis,kecik,anil,(p skunk aku susah nk contnt korng lg). .aku xkisah kt ane korng aku still syg n akn ingt korng. . aku xnk antra kita putus bff smpi ble2. .melainkan kita terpisah disbbkannya !! aku reda kalau semua 2 terjadi. . aku cuma harap korng akn still ingt aku wlpn korng semua jauh . . p korng still dekat gan aku. . selalu ad dihati aku. . aku terlalu rindu korang. . 

fana>>ko bnyk tolong aku waktu aku susah dlu. . ko mmg kwn aku yg terbaik lor. .aku syg gler kt ko. .aku pantang gler orng buruk2 kan ko. . sbb ko lor kwn yg selalu ad waktu aku perlukan teman dahulu,sekarang n hope selamanye. .aku xnk orng laen amik ko dari aku. .kalau ko ad pe2 problem cerita kat aku k. . aku sedia mendengar. .nana i very2 miss u sooo much hunn. . jgn penah lupakan aku k.  .ko jge dry aik2. . aku pasti akn sedy gler lw ko jauh o lupa kn aku. . =)

ekin>>ekin still in my heart coz u alwayz i remember. . i really miss u hunn. . ane ko menghilang. .sejak kita kuar sme pas cti ary 2 ko bnyk sepi. . aku ad wat salah gn ko ke?? kalau aku ad wat salah maaf kan aku k. .  sekiranya salah aku nmpk o x ko jgn lor pendam2. . aku thu dlu aku ad wat ko marah kan aku. . aku xad niat pn kin. . aku syg ko sngt2. . ingt x dlu time sek ko ske sngt ketawa?? aku rindu time 2 sume. . dalam klz kalu kita xbuat bising klz msti sepi gler. . SUMPAH aku rindu time 2. .  =)

wawa>>mana wawa hilang ehk?? wawa still ingt kecik lg x?? =( . . wa i really miss u. . kalau aku jmp ko aku nk sngt peluk ko kuat2. .  n aku nk bgth ko yg aku terlalu syg n rindu ko. . wa xlpekan aku kn?? nk tahu 1 cerita x? dlm klz aku ad dak ny nme dy lina,SUMPAH serupa sngt gn ko wa. . cra dy,dy ske ketawa sme cm ko wa. . bila aku tgk dy aku ingt ko wa. . wa ko jgn lpekan aku k. . aku nk ko tahu 1 perkara ko still KAWAN aku smpi ble2. .sbb ko ad lor kawan yg baik n caring. .  =)

kamikan>>aku nk ko tw aku geram sngt nk cubit pipi ko yg tembam 2. . skunk ko makin cute.  . wow !! ko still gn balak ko kn. .  hope kekal k dear !! i really2 miss u dear. .  teramat2 lor rindu !!! syg ko syg . . .
=)

myra>>ko jgn lor terlampau simpan semua problem ko k. .pe guna aku gn mbr2 yg laen. . kalau ko ad wat silap dlm life ko kitaorng ad. . jgn segn2 k.  .ko kn kwn aku dh cm akk aku. . so kalu aku leh tlng aku akn cba,kalu aku xdapt tlng aku akn try bg cadangn cmne ko nk kuar dr mslh ko 2 k. . syg ko ketat2. . 
=)

firstly maaf kan aku sejak aku masuk poly aku xad time lngsng gn korng. . aku try nk luarkan time aku cuti sem gn korng p korang paham kn np aku xleh kuar gn korng. . aku cuti sem pn xlme. . 2mingu xrse pe. .p xpe cti sem kaly ny lme. .kita wat renioun k. . kumpulkan dak2 kita,kita g cuti sme2 nk?? :0

BUDAK2 5PINTAR TAHUN 2009

(apis aka satay, anil,black n cak2 kecik n to all my frind <sdary>)

Thursday, March 17, 2011

Apa yang dy nak tunjukkan pada aku ??

bila seseorang itu hadir dalam life aku,aku gembira sebab aku dapat buka pintu hati aku untuk menerima orang laen dlm life aku. .aku try untuk lupakan semua pe yang dh terjadi. .tp mengapakah begitu susah untuk aku lupakan??jujur aku cakap aku memang ramai kwn lelaki p 2 sume juz friend !!! please jangan tuduh yang bukan2 kalau ko xtw pe sebenarnye yang terjadi. .pe yang aku lalui aku jek tahu. .kalau ko rse pe yang ko cakap 2 tol ko jmp aku,ko slow talk dpn aku. .


bila aku mula sayang kan seseorang aku xtahu pe yang Allah nk tunjuk kan pada aku. .macam2 perkara dah jadi sejak aku kwn gn dy. .aku try nk tnye dy p aku takut,aku takut dy marah aku. .aku xnk hilang dy. .walaupun dy bukan pkwe aku p aku try nk kwn gn dy. .dy selalu wat aku ketawa. .aku xkisah kalau dy suka or sayang kt orang laen. .


bila semuanye berubah dah xmacm dulu aku akan rase sepi bila aku teringat dekat dy. .aku nk sangat dy main gitar depan aku. .lagu kegemaran aku. .dy tahu pe lagu kegemaran aku. .sbb dy care aku. .aku takut one day dy akn lupakan semua 2. .kalau dy bukan jodoh aku Ya Allah jauhkan dy dari aku supaya aku xselalu sayang dan terus sayang dy. .


bila semuanye berakhir,adakah aku akn jadi seperti dulu?? no !!! aku xakn jadi seperti dlu . .aku nk life aku betul2 berubah. .  lps ny aku nk take serius about relation aku. . bukan lagi seperti dlu !!! 

Wednesday, March 16, 2011

date wif my twin at SEE U jusco melaka



wah pnt nye. .
dari merlimau ke melaka. .
jauh 2 p disbbkn twin sy nk g celcom sy tman lor dy. .
ingt kn lme lor sngt xsmpi 10 minit kot dh siap. .
eee. .

sy n my twin xtw nk wat pe so iteorng pn jlan2 . .
cari mkn. .
singgah lor kt SEE U. .
cm2 iteorng mkn. .
n cm2 perkara jgk jd time 2. .
cm dak kecik. . 
pe yg terjadi hnya kami sje lor yg tw. .

orng kata 3 kali ebih afdal. .
so terjadi lor peristiwa 2 3 kaly di tempat yg sme.. .
pas 2 g beli kek kt SECRET RESEPI. .
kek coklat huhu
sedap nye. . 

dan hari bertuah kami. . 
hari ny hari rabu. .
ite dpt mkn ice cream robin.
wahhh
thnx k aini rafiqah. . 
pe2 pn sy syg kamoo !!!

Tuesday, March 15, 2011

MUHAMMAD FADHLI BIN KHARUDIN

Muhammad Fadhli Bin Kharudin..
awak sentiasa ada untuk saya..
dengan awak lah saya boleh menjadi diri sendiri..
awak sangat memahami diri ini..

Muhammad Fadhli Bin Kharudin..
awak hadir dalam hidup saya sebagai sahabat ketika saya memerlukan seseorang..
awak mendegar semua celoteh dan keletah saya..
awak lah orang yang buat saya gelak dengan cara awak sendiri..

Muhammad Fadhli Bin Kharudin..
Saya x taw apa yang saya rasa sekarang ini..
tetapi..
sesungguhnya saya tak mahu berjauhan dari awak..
adakah ini tandanya saya sayang awak??

my twin !


ny kwn baik sy. .name dy aini rafiqah. .kami sngt baik tapi kdng2 ske gdh sbb iteorng prngai mmg cmny. .aku syg sngt2 kt dy. .dy bnyk care aku. .aku xtw lw aku xad dy spnjng aku stdy kt poly. .dy bnyk bg aku nasihat. .bnyk ajar aku erti kehidupan. .aku pngl dy acik. . sbb dy lahir dlu dr aku. .lg pn aku xad akk so dy jd akk aku p aku asik kne buli jek gn dy p xpe aku tw dy syg aku, .(terlebih suda)hahaha. .lw aku ad problem dy selalu ad waktu aku perlu kan teman. .sometime dy cm akk aku,sometime kwn. .aku akn rse sedy gler lw wt dy tchng. .kdng2 aku xad niat pn nk wat dy tchng gn aku. .acik,dik tw kdng2 ite gdh p cye lor,dik syg acik n yg laen. .wlpn korng ske buli dik. .p aku tw korng syg aku. .dik takut hlng korng. . pe2 pn dik xnk pisah gn acik,angah,along n uda. .thnx jge adik kt cni k. .xtw cmne dik kt cni lw korng xad. .:)


sy syg acik sy !