Wednesday, February 15, 2012

pertama kali berjumpa....... ^_^

Assalamulaikum semua.. dah lama jugak rsanye xupdate apa-2 dekat blog ny kn ? today entry mira
"PERTAMA KALI BERJUMPA" ???? APAKAH ????
oke sebelum itu mira ada story nak bgth sebelum kita masuk entry pd hari ini.. mira skrang stdy lg.. p skunk mira sedang menjalani latihan industri (practical) dekat salah sebuah company dekat BBU .. Tempat LI mira menyediakan perkhidmatan AKAUN,TAX & AUDIT.. oke.. stoppp cter about company.. now balik pad cter td...

"PERTAMA KALI BERJUMPA"

about my entry.. pertama kali aku berjumpa dengan kawan-2 yg layan kepala macam mereka.. mereka terlalu open.. kadang mereka boleh buat aku tersenyum dengan gelagat yang dorang buat.. especially UMMI KHALISA.. dia suka buat orang ketawa dengan cara dia.. kadang-2 aku bad mood dia la penyembuh aku.. thanx sayang.. if baru kenal awak , kita rsa cam dah lama sangat.. sobsobsob.. oke enough.. :) .. samb. time lunch kitaorng akn lunch sama-2.. mula mengenali HAKIM,IPIN,AMIR,PIQA,KAK TIMA...

ishhhhh.. dorang sangat-2 giler... tiap hari kalau xgelak mmg xsah.. sumpah aku akn rindu dekat dorang.. mcm mana la nanty kalau dh hbs LI ny ehk ? mesti xdpt jumpa dorang.. sobsobsob.. aku knl kn kwn-2 seperjuangan aku ... jeng jeng jeng.....



nie AMIR dan HAKIM.. jgn tengok lama-2 dorang dh berpunya.. :)



yang ny pulak.. kawan mereka yg diatas.. ARIFFIN (IPIN).. ny pon dah de MAMA ... jgn gatal-2 ... huhuhu :p


oke.. see yang pakai selendang 2 kak yg COMEL .. nama dia FATIMAH .. yg pakai spec yg CUTE tu SYQFIKA.. korang memamg comel.. :D


oke.. see PUTERI .. CANTIK tak.. tak cantik sudahhh .. tp mereka tetap cantik dimata saya.. jgn jelessssss....... :p ada MYFRIEND UMMI KHALISA .. :)

OKE... dh tgk kn muka kawan-2 yg kepala gler-2 ny.. mereka terlalu baik untuk dilukai.. wahhhhh.. apa-2 pon sayang korang dohhhhhh.. k sebelum aku hbs taip aku akn bg korng tgk muka dorng yg cuit-2 lg.. jommmmmmmmmm...

























P/S : KORANG MEMG TERBAIKKKKKKKK (Y)

No comments:

Post a Comment